Over ons

Ons internet marketing bedrijf  Network bvba is gevestigd in een prachtige landelijke omgeving in Kalmthout Heide. Wij verzorgen voor een aantal bedrijven en instellingen websites welke wij goed zichtbaar maken op het internet.

Network bvba is opgericht in 1993, het bedrijf is begin 2011 verhuisd naar het recente adres in Kalmthout-Heide..

 

Wij hebben vooral in het voorjaar en zomer enorme overlast van vliegen en ook van muggen op ons kantoor en ook in huis. Alles hebben wij onderzocht en gedaan, allerlei producten geprobeert, maar vliegen last is echt moeilijk te verhelpen als je het probleem serieus in huis hebt.  Ons huis en kantoor is relatief nieuw met alle hedendaagse voorzieningen zoals  vliegengaas in alle ramen en deuren en toch veel last van vliegen en ook muggen.


Veelal komt dit doordat er in de omgeving landerijen of maneges zijn, dan komt er nog warm weer bij en je bent alleen maar aan het meppen met een electrische mepper. 

In 2011 hebben wij op reis in het buitenland bij vrienden dit product gevonden waarmee het vliegen en muggen probleem echt is opgelost.

In Italie en Duisland wordt dit product standaard gebruikt omdat juist in deze landen vliegen en muggen een probleem vormen.

Wij hebben op diverse plaatsen ons product geplaatst aan de muur en op een kast en er is geen mug of vlieg meer te zien. Onze vrienden en kennissen gebruiken onze spray ook en een ieder is razend enthousiast. 

 

Om die reden hebben wij het product via deze webshop tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden, maar het is natuurlijk niet onze "main" buisiness.

Wij willen mensen met dezelfde vliegen en muggen problemen helpen en onze ervaring delen tegen een redelijke prijs.

 

 

 

Bestrijding vliegen en muggen is een onderdeel van de

Slim Alarm Draadloos alarmsysteem Groep 

Nederland en voor Belgie

Draadloos alarmsysteem