Vliegenoverlast
Weg vliegenoverlast

Meest gestelde vragen.

 

Hieronder een opsomming van de meest gestelde vragen, komt uw vraag hierin niet voor stuur gerust een  E-mail  en wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

 

Hoelang doe ik met een spraybus?

Afhankelijk van de frequentie welke u kiest, bv  met een frequentie van 15 minuten, overdag (dat is het gemiddelde) ongeveer 30-45 dagen.

Wanneer er erg veel vliegen zijn is het verstandig de eerste dag om de 5 minuten in te stellen, later kunt u dan weer instellen op 15 minuten.

 

Welke oppervlakte bedient 1 dispenser

Een dispenser met spraybus zal volstaan om ruimtes van 40 tot 60 m2  te beschermen tegen vliegende insecten, afhankelijk van de hoogte van de ruimte.

 

Is het product slecht voor onze gezondheid?

Voor Belgie en vele andere Europese landen is er een door de overheden afgegeven registratie toelating nummer verkregen, Dit houdt in dat het product veilig is te gebruiken. Men dient zich wel aan de verplichte wettelijk handleiding te houden bij het gebruik van het product.

 

Waar moet ik de set plaatsen?

Op minimaal 200cm hoogte of hoger bij voorkeur op een kast of anders met de meegeleverde pluggen aan de muur. Altijd richting het licht of de bron waar de insecten binnenkomen.

 

Kan ik mijn bestelling afhalen in Kalmthout Belgie?

In principe zijn wij een kantoor en bij voorkeur verzenden wij uw bestelling via ons voorraad depot per Post. Bij uitzondering ( noodgeval ziekenhuizen) kan de bestelling worden afgehaald op afspraak.

 

Is dit product schadelijk voor vogels of andere dieren?

Neen uitsluitend tegen vliegende insecten, echter wel schadelijk voor vissen, dus met een open aquarium kunt u ons product niet gebruiken.

 

Wij hebben veel last van vliegen in ons horeca bedrijf van 80m2, hoeveel dispensers hebben we dan nodig?

Een dispenser bestrijkt ca. 40-60m2 voor een normale huiskamer (hoogte minimaak 200-300cm) Wij adviseren u 1 dispensers te plaatsen op een hoogte van minimaal 200cm of hoger.Mocht het toch te weing effect hebben dan bestelt u er gewoon 1 extra bij.

 

Kan ik wel altijd de spray nabestellen?

Ja hoor wij hebben een grote stock voorraad en de fabrikant levert ons zeer snel. 

 

In mijn paardestal bij ons huis heb ik echt last van vliegen, werkt uw product daar wel?

Juist ook in maneges wordt ons product gebruikt en de werking is perfect.

 

Ik wil wel bestellen maar als ik niet tevereden ben betaalt u dan mijn geld terug?

Wij hanteren een "niet goed geld terug garantie" en dat kunnen wij ook garanderen omdat wij er heel zeker van zijn dat het product doet wat wij u beloven.

 

Zitten er geen schadelijk stoffen in?

Volg de link(s) naar Wikipedia op onze hoofpagina en u zult zien dat ons product een natuurproduct is, wel van belang is natuurlijk de goede verluchting in de ruimte waar U het product plaatst.

 

Hoeveel kub of m2 is voldoende bij 1 dispenser?

Eén dispenser met spraybus bedient een ruimte van ca. 40-60m2  bij een normale plafond hoogte van 3 meter, dus gemiddeld ca. 120-180 kub.

 

Ondervinden mijn huidieren er geen last van?

Nee hoor huisdieren hebben absoluut geen last van ons product, met uitzondering van vissen in een aquarium.

 

Kan dit product ook op de veranda (dus eigenlijk buiten) gebruikt worden of heeft dit te weinig effect 

De ervaring leert dat ons vliegen-last systeem alleen buitenshuis werkt als er echt geen wind is. Wanneer u ons product aankoopt alleen voor buitenshuis gebruik dan raden wij u dit niet aan. Wel binnenshuis is er geen product op de markt dat zo effectief werkt als ons product.

 

Heeft uw product een toelatings nummer Ctgb voor Nederland

Nee, de producent heeft dit niet aangevraagd ivm de enorme kosten welke hieraan verbonden zijn. Wel is ons product toegelaten in Belgie (11mln inwoners), Frankrijk,  Duitsland,  80mln inwoners en in  Italie ruim 60mln inwoners. In al deze landen wordt ons product op grote schaal verkocht.

 

Wij vroegen ons af of jullie product ook een geur heeft, ik kan op de website hier niks over vinden.

De spray verspreidt een minimale neutrale geur.

Wanneer de dispenser op de juiste hoogte staat/hangt is de geur nauwelijks waarneembaar.  In ieder geval is de geur niet storend voor mens en dier.

 

Ik heb een vraag welke ik niet kan terugvinden op uw site. Werkt de spray ook buiten? We hebben een overkapping (balken) en hier gaan de vliegen op zitten en poepen alles onder. Vandaar de vraag of deze dispenser ook buiten functioneerd. Mogelijk dat hij buiten te snel vervliegt...

Ons product werkt niet in de open buitenlucht omdat er meestal wind staat en de werking dan niet optimaal meer is, wel kunt u het gebruiken in een deels afgesloten pergola of overkapping met aan enkel de voorzijde open verluchting.

 

Bestrijding vliegen en muggen is een onderdeel van de

Slim Alarm Draadloos alarmsysteem Groep Nederland

en voor Belgie

Draadloos alarmsysteem