Beoordelingen echte klanten van bestrijding vliegen en muggen.

Commentaren: 91
 • #91

  Herlinde (maandag, 18 april 2022 01:00)

  Ook hier een zeer tevreden klant.
  Vliegen, meer dan veel met honden, katten, kippen, eenden.
  Nu al 4 jaar (kan ook 5 zijn...) met deze spuitbussen. Ook fijn dat de dispensers in te stellen zijn op dag/nacht en de tijd die er tussen de sprays moet zitten.
  Bij de eerste mooie dagen zet ik ze al in. En zo kunnen mijn deuren en ramen zonder vliegenoverlast open staan HEERLIJK.
  En de service is echt TOP.
  Ik kwam erachter dat een dispenser (na 1 winter en de batterijen eruit gehaald en goed opgeborgen) niet meer deed wat hij moest doen. Het verhaal gemaild en we kregen kosteloos een nieuwe dispenser opgestuurd.
  Dat is echte service, nogmaals bedankt hiervoor!

 • #90

  Tina van Dronkelaar (dinsdag, 18 augustus 2020 19:12)

  Ontzettende fijne spray helpt geweldig , mijn laatste zending werd niet geleverd door een medewerker van DHL , er is een onderzoek hierna . , vlieg-last stuurt mij inafwachting van het onderzoek vast een nieuwe zending , waar maak je deze service nog mee ? Top bedrijf

 • #89

  Paul Rijnhout (maandag, 10 augustus 2020 14:31)

  Een aanrader voor iedereen die zonder veel inspanning van vliegen af wil. Gebruiken het nu al jaren naar volle tevredenheid

 • #88

  Tim Vos (dinsdag, 04 augustus 2020 16:29)

  Al heel wat jaren een zeer tevreden gebruiker van deze vliegen verwijderaar en inmiddels aanbevolen bij meerdere kennissen.

 • #87

  Chantal (dinsdag, 30 juni 2020 11:21)

  Hier op de boerderij hebben wij altijd veel last van vliegen!
  Twee jaar geleden dit apparaat aangeschaft en eigenlijk vanaf het begin hebben we heel goed kunnen merken dat het apparaat fantastisch werkt.
  Bij ons hangt ie in de keuken, de plek waar de meeste vliegen (via de bijkeuken/stal) binnenkomen. We merken dat door de rest van het huis zich dan ook minder vliegen bevinden.
  Kortom: een aanrader!
  Ook de service is geweldig. Onze dispenser werkte niet meer naar behoren. We hebben getracht dit zelf op te lossen, zonder resultaat. Bij navraag wat we nog meer konden proberen, hebben wij probleemloos een nieuwe dispenser gekregen! Dat is echt een super service :-)

 • #86

  Simone Hordijk (woensdag, 03 juni 2020 20:51)

  Een fantastisch product. Het werkt geweldig.
  Maar ook een fantastische klantenservice. We hadden wat vreemde problemen met de dispenser, deze sloeg in de avond als het ware op hol terwijl deze op de nachtstand stond. Mail gestuurd en ik kreeg snel antwoord. Als service kregen we zonder discussie/problemen kosteloos een nieuwe dispenser toegestuurd. Mijn complimenten voor deze afhandeling!

 • #85

  Leni (woensdag, 03 juni 2020 20:42)

  Dit wordt onze 2e aanschaf, zeer tevreden over het product. Werkt echt!!!

 • #84

  Marcel (dinsdag, 26 mei 2020 15:29)

  Je word fijn geholpen en de levering gaat snel!

 • #83

  Renaers anja (zaterdag, 23 mei 2020 15:10)

  Zeer tevreden over de service en de snelle reactie als men iets vraagt .Doe zo verder

 • #82

  Christel Everaert (dinsdag, 19 mei 2020 18:26)

  Dit is ons tweede jaar dat wij vliegenlast gebruiken in onze overkapping! We zijn super tevreden! We zien direct als de bus op is want dan zijn de irritante beesten er weer! Echt een aanrader!

 • #81

  rita (maandag, 02 september 2019 11:44)

  uitstekend product - al jaren tevreden klant

 • #80

  Herlinde de Boer (zaterdag, 27 juli 2019 13:37)

  Ik ondervond problemen met de dispenser.
  Ik stuurde een mail met het probleem en kreeg snel antwoord en een passende oplossing!
  Super service!
  Dankjewel vliegenlastteam.

 • #79

  Elena (vrijdag, 07 juni 2019 10:31)

  Goede service en het werkt echt! We zijn al jaren een enthousiaste en tevreden klant.

 • #78

  B. Thieme (woensdag, 17 april 2019 17:13)

  Wat een prachtig product! Wij hebben een huisje in Frankrijk midden in een boeren gebied aan de rivier Le Lot. Veel vliegen en muggen daar. Zonder de insecten dood te hoeven meppen hebben wij momenteel geen enkele last meer in ons huis door het gebruik van Uw product, fantastisch. Ook de transperante serivce waarderen wij zeer. Een aanbeveling naar onze kennissen en vrienden zullen wij zeker doen. Dank en groet

 • #77

  Egbert (donderdag, 21 februari 2019 12:10)

  Prima service. Levering liet eerst op zich wachten en was kwijt, maar vliegenlast stuurde kosteloos een nieuw pakket. Alsnog ontvangen en tevreden over de werking.

 • #76

  Joanjon (vrijdag, 27 juli 2018 16:05)

  Wij wonen op boerderij dus altijd veel vliegen, maar dit product werkt echt goed. Geen vliegen meer binnen!

 • #75

  Hermine (donderdag, 05 juli 2018)

  Prima product. Zeer efficiënt en geeft geen geur. Heel erg vriendelijke mensen bij deze firma.topper !!!

 • #74

  Rinske (maandag, 02 juli 2018 09:58)

  Zeer goed en effectief product en zeer goede service!

 • #73

  Petra Irik (maandag, 16 oktober 2017 13:57)

  Wij waren sceptisch maar het werkt echt heel goed ! Wij wonen op een grote boerderij met paardenstallen. Binnen geen vliegen meer !! (tenminste, niet lang...)

 • #72

  Bossuyt Mario (donderdag, 10 augustus 2017 00:30)

  Wonende in een landbouwstreek met een kippenkwekerij als buur en zelf de nodige dieren hebbende waren de vliegen bij ons talrijk aanwezig. Vliegenhorren, vuile bruine vliegenvangers en lokzakken overal maar toch dagelijks enorm veel vliegen in huis.
  Starterspakket aangekocht en nog geen uur na installatie zag je de vliegen als verlamd op de muur zitten. Paar uur later geen enkele vlieg meer te bespeuren!!! Nu meer dan een maand later is het bij ons binnen zo goed als vliegenvrij. Ik had een kleine opmerkingen toen ik na een tweetal weken minder effect zag en de mensen van Vliegen-last hebben mij heel snel gecontacteerd en alles gedaan om het probleem op te lossen!! Fantastisch product en een nooit geziene of meegemaakte service!! Topproduct en een Topteam!!!

 • #71

  Leen (donderdag, 20 juli 2017 18:31)

  Geweldig produkt!!!! Wij wonen landelijk en hadden veel last van vliegen . In onze veranda eten zonder meppen kon niet. Nu moet ik enkel de dode vliegen wegborstelen . SUPER! Ook snelle en fijne service!

 • #70

  Hendrika (dinsdag, 04 juli 2017 10:29)

  Super product, wij hadden erg veel last van vliegen (wij wonen op een boerderij) nu geen vlieg meer in huis, ook werkt het goed buiten onder het afdak, kunnen nu ook daar heerlijk buiten zitten zonder vliegen!
  Daarnaast ook een top service; de eerste dispenser die ik ontving was defect, al voordat ik hem had geretourneerd een nieuw, werkend exemplaar in huis. Ook werden de verzendkosten voor het retourneren vergoed, super!

 • #69

  sjefrie (woensdag, 21 juni 2017 11:15)

  zeer goed product we gebruiken het al jaren.
  en wederom bedankt voor de zeer goede service !!!

 • #68

  anja (donderdag, 11 mei 2017 12:20)

  Gebruiken het al jaren. Wij zijn zeer tevreden over uw product. we hadden veel last van vliegen ivm paarden.
  Nu bijna geen last meer van.

 • #67

  Nadine (dinsdag, 01 november 2016 18:47)

  Super!!! Wij hadden zoveel last van vliegen, dat het geen pretje meer was om op terras of in veranda van onze rust te genieten. Twee huizen voorbij ons is een boerderij met vele koeien. En de natuur wil het zo dat koeien en vliegen samengaan.
  Maar sinds het gebruik van dit produkt hebben we een hele zomer en nog steeds zonder ergernis kunnen genieten . Een echte aanrader!!!

 • #66

  Renate (woensdag, 28 september 2016 21:13)

  Goed werkend product en een zeer goede verleende service!

 • #65

  Pepita van Os (zondag, 24 juli 2016 09:27)

  Fantastisch spul! Wij kunnen intussen niet meer zonder. We wonen landelijk en daardoor altijd wat meer last van vliegen. Sinds we dit geprobeerd hebben, weten we dat veel niet werkt maar dit wel!!

 • #64

  Frans (donderdag, 21 juli 2016 15:22)

  Ik heb een redelijke grote garage en deze vliegen bestrijder werkt zeer doelgericht
  en zonder de inboedel aan te tasten wat ik niet kan zeggen over een ander product dat ik eens gebruikt heb en nooit meer zal gebruiken.
  Het is niet van het goedkoopste maar het ander product heb ik moeten wegdoen,wat is dan wel het beste en goedkoopste?

 • #63

  Thea Ruizendaal (dinsdag, 12 juli 2016 15:00)

  Helemaal geweldig.Goed schik van. Als de vliegen niet dood zijn , liggen ze bewusteloos op de grond of vensterbank.
  Ben verkocht, en ga nooit meer ergens anders voor! En met bestellen en bezorgen is het ook helemaal top. Alles goed georganiseerd.

 • #62

  Anjo (dinsdag, 28 juni 2016 10:49)

  Wij hebben een eetcafé in het Groene Hart en gebruiken het al voor het derde jaar. Super resultaat en kunnen niet meer zonder. Ik raad het iedereen aan om te gebruiken als je overlast ondervind van vliegen.
  Super klantvriendelijk en service gerichte instelling van het bedrijf.

 • #61

  fam vd Vorle (donderdag, 23 juni 2016 11:15)

  Onvoorstelbaar, wij wonen in het buitengebied vlak bij een varkensbedrijf dus al jarenlang van extreem veel vliegen. Zo erg dat ons woonplezier echt werd verminderd. Hordeuren, spuitflessen, niets hielp. Iedere dag vliegenmeppen brr... Gisteren het apparaat opgehangen en..... direct resultaat geweldig. Bestel er nog 1 voor de zekerheid!

 • #60

  Kristel Derde (woensdag, 22 juni 2016)

  Hier in de Vlaamse Ardennen ook veel last van vervelende vliegen en ook heel erg tevreden over dit product, het werkt fantastisch goed! Zou het iedereen aanraden.

 • #59

  Katrien Meyvis (donderdag, 16 juni 2016 10:39)

  Wij wonen in de Ardennen in een klein boerendorpje met periodes veel last van vliegen.
  Na zowat alles geprobeerd te hebben en toch nog last van vliegen heb ik dit product op het internet gevonden. Uiteraard heb ik eerst de beoordelingen gelezen en heb het dan ook besteld. HET WERKT INDERDAAD ECHT! Wij verhuren ook gîtes en heb dan ook ineens voor onze gîtes besteld! Dinsdag besteld = donderdag in huis! Snelle levering via de post! Ik had ook nog een vraag gesteld per mail en kreeg binnen het half uur telefoon met een zeer goede uitleg (zoals bv. de spray richten naar de plaats raam of deur waar de vliegen binnenkomen) Bedankt voor de snelle reactie!!! Dit product kan ik ECHT AANRADEN! Gedaan met die vieze gele vliegenhangers, spuitbussen, stickers voor op de raam!

 • #58

  Freddy Cool (donderdag, 19 mei 2016 13:28)

  prima product geen vlieg meer te zien vroeger veel woon in de buurt van vee boeren

 • #57

  Andrea (maandag, 18 april 2016 16:16)

  Het is super spul, dit werkt echt. We wonen op een boerderij dus uiteraard veel vliegen maar nu veel minder last. Zelfs buiten onder de overkapping geprobeerd en daar werkt het ook.

 • #56

  Jes (maandag, 17 augustus 2015 21:38)

  Dit werkt echt. Eerst dacht ik dat het toeval was, maar nee hoor. Elke keer als we de spray aan hebben gezet verdwijnen de vliegen in korte tijd.
  Heel handig want een vliegengordijn is voor ons geen optie.

 • #55

  Bert (woensdag, 12 augustus 2015 10:40)

  Ons product heeft de hoogste concentratie NATUURLIJKE PYRETHRINE.
  Om die reden is het product niet echt goedkoop, maar de werking is dan ook gegarandeerd.
  Beter een iets duurder product wat echt perfect werkt dan een goedkoper product wat niets uitricht tegen deze vervelende insecten.
  Dan is goedkoop toch duurkoop.

 • #54

  H.Kiepkowski (woensdag, 12 augustus 2015 10:26)

  Geweldig product. Het werkte al na een paar uur.
  Het kost wel een beetje maar dan heb je ook iets.

 • #53

  De lang (woensdag, 05 augustus 2015 17:07)

  Echt geweldig het werkt echt
  Niet goedkoop

 • #52

  José luijten-vdzwaan (vrijdag, 31 juli 2015 15:17)

  Was wat cynisch. Maar het werkt echt ! Ik ben er helemaal blij mee !!

 • #51

  leny (woensdag, 29 juli 2015 13:45)

  geweldig product, vorige week nog veel vliegen, wij wonen in een landelijke omgeving met achter onze tuin paarden, dus veel overlast in onze buurt van vliegen, nu geen vliegen en die binnen zijn gaan na enkele uren dood, wel duur maar het helpt echt en daar heb ik het geld wel voor over........nu ook voor mijn buren bestellen!

 • #50

  Edith (vrijdag, 10 juli 2015 11:04)

  Al een aantal jaren gebruiken wij dit product. Echt super tevreden. We hebben weinig last meer van vliegen. Door de landelijke omgeving waar we wonen hadden we veel last van vliegen en vooral veel van die vieze bromvliegen. Dit hoort nu vrijwel tot het verleden.

 • #49

  Ivo jeurissen (zaterdag, 04 juli 2015 12:21)

  We zijn al enkele jaren gebruiker van dit product; Het helpt het beste van alle producten die we geprobeerd hebben.Sinds kort hebben we de proef op de som genomen om buiten, in een windvrije omgeving- onze loungeset- het product uit te proberen; Ook daar helpt het, zolang het niet te hard waait, buiten, natuurlijk.

 • #48

  Marloes (vrijdag, 12 juni 2015 12:38)

  Wij zijn erg tevreden over dit product. Eindelijk iets wat wèl doet wat het beloofd! Het werkt goed en snel. Binnen een paar uur lagen de vliegen die binnen zaten al dood op de grond.
  Bij ons komen er nog wel steeds vliegen binnen maar een heel stuk minder in vergelijking met hoeveel er binnen zaten voordat we deze spray hadden. De vliegen die nog wel binnen komen liggen een aantal uur later dood op de grond.
  Snelle levering ook!

 • #47

  Nicky (woensdag, 10 juni 2015 10:41)

  Prima product, snel geleverd en makkelijk te installeren

 • #46

  Marcel (zondag, 31 mei 2015 08:09)

  dit product besteld was binnen 5 dagen in huis geïnstalleerd 1e 36 uur op 5 min ons huis as vergeven van de vliegen hebben de paarden aan huis staan namelijk, al na 12uur lagen de dode vliegen op de grond stofzuiger erover en kaar 36uur later geen vlieg meer te bekennen top gedaan met dit product

 • #45

  Chris (maandag, 27 april 2015 11:52)

  Ik ben zeer tevreden over het product daarom heb ik een tweede besteld voor in onze voetbalkantine

 • #44

  Jolanda (zaterdag, 11 oktober 2014 12:36)

  Na vele producten te hebben geprobeerd toch eens overwogen om dit product te proberen. Na even wikken en wegen toch gekocht. Is niet het goedkoopste als het niet werkt. Wat bleek het WERKT. Mijn huisdieren hebben er geen last van zelfs niet mijn papegaai, waar ik toch wel bang voor was. Voor ons geen vliegen meer in huis.

 • #43

  Café de Hoek (zaterdag, 20 september 2014 18:15)

  Wat een super product. Het gehele café en eetcafé is vrij van vliegen. Jarenlange overlast hebben ze hier van ondervonden maar door dit product behoort het tot de verleden tijd.

 • #42

  Lensy (donderdag, 18 september 2014 14:45)

  Het is een prachtig product . Heb altijd al last gehad van heel veel vliegen in huis en nu heb ik er geen meer. Mijn flessen zijn 2 dagen leeg en moet alweer gans de tijd vliegen doodslaan! Ik ga blij zijn als mijn flessen gaan geleverd zijn.

Commentaren: 90
 • #90

  Tina van Dronkelaar (dinsdag, 18 augustus 2020 19:12)

  Ontzettende fijne spray helpt geweldig , mijn laatste zending werd niet geleverd door een medewerker van DHL , er is een onderzoek hierna . , vlieg-last stuurt mij inafwachting van het onderzoek vast een nieuwe zending , waar maak je deze service nog mee ? Top bedrijf

 • #89

  Paul Rijnhout (maandag, 10 augustus 2020 14:31)

  Een aanrader voor iedereen die zonder veel inspanning van vliegen af wil. Gebruiken het nu al jaren naar volle tevredenheid

 • #88

  Tim Vos (dinsdag, 04 augustus 2020 16:29)

  Al heel wat jaren een zeer tevreden gebruiker van deze vliegen verwijderaar en inmiddels aanbevolen bij meerdere kennissen.

 • #87

  Chantal (dinsdag, 30 juni 2020 11:21)

  Hier op de boerderij hebben wij altijd veel last van vliegen!
  Twee jaar geleden dit apparaat aangeschaft en eigenlijk vanaf het begin hebben we heel goed kunnen merken dat het apparaat fantastisch werkt.
  Bij ons hangt ie in de keuken, de plek waar de meeste vliegen (via de bijkeuken/stal) binnenkomen. We merken dat door de rest van het huis zich dan ook minder vliegen bevinden.
  Kortom: een aanrader!
  Ook de service is geweldig. Onze dispenser werkte niet meer naar behoren. We hebben getracht dit zelf op te lossen, zonder resultaat. Bij navraag wat we nog meer konden proberen, hebben wij probleemloos een nieuwe dispenser gekregen! Dat is echt een super service :-)

 • #86

  Simone Hordijk (woensdag, 03 juni 2020 20:51)

  Een fantastisch product. Het werkt geweldig.
  Maar ook een fantastische klantenservice. We hadden wat vreemde problemen met de dispenser, deze sloeg in de avond als het ware op hol terwijl deze op de nachtstand stond. Mail gestuurd en ik kreeg snel antwoord. Als service kregen we zonder discussie/problemen kosteloos een nieuwe dispenser toegestuurd. Mijn complimenten voor deze afhandeling!

 • #85

  Leni (woensdag, 03 juni 2020 20:42)

  Dit wordt onze 2e aanschaf, zeer tevreden over het product. Werkt echt!!!

 • #84

  Marcel (dinsdag, 26 mei 2020 15:29)

  Je word fijn geholpen en de levering gaat snel!

 • #83

  Renaers anja (zaterdag, 23 mei 2020 15:10)

  Zeer tevreden over de service en de snelle reactie als men iets vraagt .Doe zo verder

 • #82

  Christel Everaert (dinsdag, 19 mei 2020 18:26)

  Dit is ons tweede jaar dat wij vliegenlast gebruiken in onze overkapping! We zijn super tevreden! We zien direct als de bus op is want dan zijn de irritante beesten er weer! Echt een aanrader!

 • #81

  rita (maandag, 02 september 2019 11:44)

  uitstekend product - al jaren tevreden klant

 • #80

  Herlinde de Boer (zaterdag, 27 juli 2019 13:37)

  Ik ondervond problemen met de dispenser.
  Ik stuurde een mail met het probleem en kreeg snel antwoord en een passende oplossing!
  Super service!
  Dankjewel vliegenlastteam.

 • #79

  Elena (vrijdag, 07 juni 2019 10:31)

  Goede service en het werkt echt! We zijn al jaren een enthousiaste en tevreden klant.

 • #78

  B. Thieme (woensdag, 17 april 2019 17:13)

  Wat een prachtig product! Wij hebben een huisje in Frankrijk midden in een boeren gebied aan de rivier Le Lot. Veel vliegen en muggen daar. Zonder de insecten dood te hoeven meppen hebben wij momenteel geen enkele last meer in ons huis door het gebruik van Uw product, fantastisch. Ook de transperante serivce waarderen wij zeer. Een aanbeveling naar onze kennissen en vrienden zullen wij zeker doen. Dank en groet

 • #77

  Egbert (donderdag, 21 februari 2019 12:10)

  Prima service. Levering liet eerst op zich wachten en was kwijt, maar vliegenlast stuurde kosteloos een nieuw pakket. Alsnog ontvangen en tevreden over de werking.

 • #76

  Joanjon (vrijdag, 27 juli 2018 16:05)

  Wij wonen op boerderij dus altijd veel vliegen, maar dit product werkt echt goed. Geen vliegen meer binnen!

 • #75

  Hermine (donderdag, 05 juli 2018)

  Prima product. Zeer efficiënt en geeft geen geur. Heel erg vriendelijke mensen bij deze firma.topper !!!

 • #74

  Rinske (maandag, 02 juli 2018 09:58)

  Zeer goed en effectief product en zeer goede service!

 • #73

  Petra Irik (maandag, 16 oktober 2017 13:57)

  Wij waren sceptisch maar het werkt echt heel goed ! Wij wonen op een grote boerderij met paardenstallen. Binnen geen vliegen meer !! (tenminste, niet lang...)

 • #72

  Bossuyt Mario (donderdag, 10 augustus 2017 00:30)

  Wonende in een landbouwstreek met een kippenkwekerij als buur en zelf de nodige dieren hebbende waren de vliegen bij ons talrijk aanwezig. Vliegenhorren, vuile bruine vliegenvangers en lokzakken overal maar toch dagelijks enorm veel vliegen in huis.
  Starterspakket aangekocht en nog geen uur na installatie zag je de vliegen als verlamd op de muur zitten. Paar uur later geen enkele vlieg meer te bespeuren!!! Nu meer dan een maand later is het bij ons binnen zo goed als vliegenvrij. Ik had een kleine opmerkingen toen ik na een tweetal weken minder effect zag en de mensen van Vliegen-last hebben mij heel snel gecontacteerd en alles gedaan om het probleem op te lossen!! Fantastisch product en een nooit geziene of meegemaakte service!! Topproduct en een Topteam!!!

 • #71

  Leen (donderdag, 20 juli 2017 18:31)

  Geweldig produkt!!!! Wij wonen landelijk en hadden veel last van vliegen . In onze veranda eten zonder meppen kon niet. Nu moet ik enkel de dode vliegen wegborstelen . SUPER! Ook snelle en fijne service!

 • #70

  Hendrika (dinsdag, 04 juli 2017 10:29)

  Super product, wij hadden erg veel last van vliegen (wij wonen op een boerderij) nu geen vlieg meer in huis, ook werkt het goed buiten onder het afdak, kunnen nu ook daar heerlijk buiten zitten zonder vliegen!
  Daarnaast ook een top service; de eerste dispenser die ik ontving was defect, al voordat ik hem had geretourneerd een nieuw, werkend exemplaar in huis. Ook werden de verzendkosten voor het retourneren vergoed, super!

 • #69

  sjefrie (woensdag, 21 juni 2017 11:15)

  zeer goed product we gebruiken het al jaren.
  en wederom bedankt voor de zeer goede service !!!

 • #68

  anja (donderdag, 11 mei 2017 12:20)

  Gebruiken het al jaren. Wij zijn zeer tevreden over uw product. we hadden veel last van vliegen ivm paarden.
  Nu bijna geen last meer van.

 • #67

  Nadine (dinsdag, 01 november 2016 18:47)

  Super!!! Wij hadden zoveel last van vliegen, dat het geen pretje meer was om op terras of in veranda van onze rust te genieten. Twee huizen voorbij ons is een boerderij met vele koeien. En de natuur wil het zo dat koeien en vliegen samengaan.
  Maar sinds het gebruik van dit produkt hebben we een hele zomer en nog steeds zonder ergernis kunnen genieten . Een echte aanrader!!!

 • #66

  Renate (woensdag, 28 september 2016 21:13)

  Goed werkend product en een zeer goede verleende service!

 • #65

  Pepita van Os (zondag, 24 juli 2016 09:27)

  Fantastisch spul! Wij kunnen intussen niet meer zonder. We wonen landelijk en daardoor altijd wat meer last van vliegen. Sinds we dit geprobeerd hebben, weten we dat veel niet werkt maar dit wel!!

 • #64

  Frans (donderdag, 21 juli 2016 15:22)

  Ik heb een redelijke grote garage en deze vliegen bestrijder werkt zeer doelgericht
  en zonder de inboedel aan te tasten wat ik niet kan zeggen over een ander product dat ik eens gebruikt heb en nooit meer zal gebruiken.
  Het is niet van het goedkoopste maar het ander product heb ik moeten wegdoen,wat is dan wel het beste en goedkoopste?

 • #63

  Thea Ruizendaal (dinsdag, 12 juli 2016 15:00)

  Helemaal geweldig.Goed schik van. Als de vliegen niet dood zijn , liggen ze bewusteloos op de grond of vensterbank.
  Ben verkocht, en ga nooit meer ergens anders voor! En met bestellen en bezorgen is het ook helemaal top. Alles goed georganiseerd.

 • #62

  Anjo (dinsdag, 28 juni 2016 10:49)

  Wij hebben een eetcafé in het Groene Hart en gebruiken het al voor het derde jaar. Super resultaat en kunnen niet meer zonder. Ik raad het iedereen aan om te gebruiken als je overlast ondervind van vliegen.
  Super klantvriendelijk en service gerichte instelling van het bedrijf.

 • #61

  fam vd Vorle (donderdag, 23 juni 2016 11:15)

  Onvoorstelbaar, wij wonen in het buitengebied vlak bij een varkensbedrijf dus al jarenlang van extreem veel vliegen. Zo erg dat ons woonplezier echt werd verminderd. Hordeuren, spuitflessen, niets hielp. Iedere dag vliegenmeppen brr... Gisteren het apparaat opgehangen en..... direct resultaat geweldig. Bestel er nog 1 voor de zekerheid!

 • #60

  Kristel Derde (woensdag, 22 juni 2016)

  Hier in de Vlaamse Ardennen ook veel last van vervelende vliegen en ook heel erg tevreden over dit product, het werkt fantastisch goed! Zou het iedereen aanraden.

 • #59

  Katrien Meyvis (donderdag, 16 juni 2016 10:39)

  Wij wonen in de Ardennen in een klein boerendorpje met periodes veel last van vliegen.
  Na zowat alles geprobeerd te hebben en toch nog last van vliegen heb ik dit product op het internet gevonden. Uiteraard heb ik eerst de beoordelingen gelezen en heb het dan ook besteld. HET WERKT INDERDAAD ECHT! Wij verhuren ook gîtes en heb dan ook ineens voor onze gîtes besteld! Dinsdag besteld = donderdag in huis! Snelle levering via de post! Ik had ook nog een vraag gesteld per mail en kreeg binnen het half uur telefoon met een zeer goede uitleg (zoals bv. de spray richten naar de plaats raam of deur waar de vliegen binnenkomen) Bedankt voor de snelle reactie!!! Dit product kan ik ECHT AANRADEN! Gedaan met die vieze gele vliegenhangers, spuitbussen, stickers voor op de raam!

 • #58

  Freddy Cool (donderdag, 19 mei 2016 13:28)

  prima product geen vlieg meer te zien vroeger veel woon in de buurt van vee boeren

 • #57

  Andrea (maandag, 18 april 2016 16:16)

  Het is super spul, dit werkt echt. We wonen op een boerderij dus uiteraard veel vliegen maar nu veel minder last. Zelfs buiten onder de overkapping geprobeerd en daar werkt het ook.

 • #56

  Jes (maandag, 17 augustus 2015 21:38)

  Dit werkt echt. Eerst dacht ik dat het toeval was, maar nee hoor. Elke keer als we de spray aan hebben gezet verdwijnen de vliegen in korte tijd.
  Heel handig want een vliegengordijn is voor ons geen optie.

 • #55

  Bert (woensdag, 12 augustus 2015 10:40)

  Ons product heeft de hoogste concentratie NATUURLIJKE PYRETHRINE.
  Om die reden is het product niet echt goedkoop, maar de werking is dan ook gegarandeerd.
  Beter een iets duurder product wat echt perfect werkt dan een goedkoper product wat niets uitricht tegen deze vervelende insecten.
  Dan is goedkoop toch duurkoop.

 • #54

  H.Kiepkowski (woensdag, 12 augustus 2015 10:26)

  Geweldig product. Het werkte al na een paar uur.
  Het kost wel een beetje maar dan heb je ook iets.

 • #53

  De lang (woensdag, 05 augustus 2015 17:07)

  Echt geweldig het werkt echt
  Niet goedkoop

 • #52

  José luijten-vdzwaan (vrijdag, 31 juli 2015 15:17)

  Was wat cynisch. Maar het werkt echt ! Ik ben er helemaal blij mee !!

 • #51

  leny (woensdag, 29 juli 2015 13:45)

  geweldig product, vorige week nog veel vliegen, wij wonen in een landelijke omgeving met achter onze tuin paarden, dus veel overlast in onze buurt van vliegen, nu geen vliegen en die binnen zijn gaan na enkele uren dood, wel duur maar het helpt echt en daar heb ik het geld wel voor over........nu ook voor mijn buren bestellen!

 • #50

  Edith (vrijdag, 10 juli 2015 11:04)

  Al een aantal jaren gebruiken wij dit product. Echt super tevreden. We hebben weinig last meer van vliegen. Door de landelijke omgeving waar we wonen hadden we veel last van vliegen en vooral veel van die vieze bromvliegen. Dit hoort nu vrijwel tot het verleden.

 • #49

  Ivo jeurissen (zaterdag, 04 juli 2015 12:21)

  We zijn al enkele jaren gebruiker van dit product; Het helpt het beste van alle producten die we geprobeerd hebben.Sinds kort hebben we de proef op de som genomen om buiten, in een windvrije omgeving- onze loungeset- het product uit te proberen; Ook daar helpt het, zolang het niet te hard waait, buiten, natuurlijk.

 • #48

  Marloes (vrijdag, 12 juni 2015 12:38)

  Wij zijn erg tevreden over dit product. Eindelijk iets wat wèl doet wat het beloofd! Het werkt goed en snel. Binnen een paar uur lagen de vliegen die binnen zaten al dood op de grond.
  Bij ons komen er nog wel steeds vliegen binnen maar een heel stuk minder in vergelijking met hoeveel er binnen zaten voordat we deze spray hadden. De vliegen die nog wel binnen komen liggen een aantal uur later dood op de grond.
  Snelle levering ook!

 • #47

  Nicky (woensdag, 10 juni 2015 10:41)

  Prima product, snel geleverd en makkelijk te installeren

 • #46

  Marcel (zondag, 31 mei 2015 08:09)

  dit product besteld was binnen 5 dagen in huis geïnstalleerd 1e 36 uur op 5 min ons huis as vergeven van de vliegen hebben de paarden aan huis staan namelijk, al na 12uur lagen de dode vliegen op de grond stofzuiger erover en kaar 36uur later geen vlieg meer te bekennen top gedaan met dit product

 • #45

  Chris (maandag, 27 april 2015 11:52)

  Ik ben zeer tevreden over het product daarom heb ik een tweede besteld voor in onze voetbalkantine

 • #44

  Jolanda (zaterdag, 11 oktober 2014 12:36)

  Na vele producten te hebben geprobeerd toch eens overwogen om dit product te proberen. Na even wikken en wegen toch gekocht. Is niet het goedkoopste als het niet werkt. Wat bleek het WERKT. Mijn huisdieren hebben er geen last van zelfs niet mijn papegaai, waar ik toch wel bang voor was. Voor ons geen vliegen meer in huis.

 • #43

  Café de Hoek (zaterdag, 20 september 2014 18:15)

  Wat een super product. Het gehele café en eetcafé is vrij van vliegen. Jarenlange overlast hebben ze hier van ondervonden maar door dit product behoort het tot de verleden tijd.

 • #42

  Lensy (donderdag, 18 september 2014 14:45)

  Het is een prachtig product . Heb altijd al last gehad van heel veel vliegen in huis en nu heb ik er geen meer. Mijn flessen zijn 2 dagen leeg en moet alweer gans de tijd vliegen doodslaan! Ik ga blij zijn als mijn flessen gaan geleverd zijn.

 • #41

  Wim (dinsdag, 16 september 2014 22:01)

  Wij hadden enorm veel last van vliegen, doordat wij paardenstallen in onze tuin hebben staan. Sinds het gebruik van de vliegenlast spray, hebben wij er geen last meer van. Super produkt. Ons eerste toestel werkte niet behoorlijk, en na een mailtje, mocht ik het terug zenden en hebben we een nieuw ontvangen.!!! Zeer goede service, ben echt tevreden. Ga er in't voorjaar nog 2 extra bestellen, om in onze stallen zelf te hangen.
  Produkt is top, echt aan te bevelen.

Commentaren: 90
 • #90

  Tina van Dronkelaar (dinsdag, 18 augustus 2020 19:12)

  Ontzettende fijne spray helpt geweldig , mijn laatste zending werd niet geleverd door een medewerker van DHL , er is een onderzoek hierna . , vlieg-last stuurt mij inafwachting van het onderzoek vast een nieuwe zending , waar maak je deze service nog mee ? Top bedrijf

 • #89

  Paul Rijnhout (maandag, 10 augustus 2020 14:31)

  Een aanrader voor iedereen die zonder veel inspanning van vliegen af wil. Gebruiken het nu al jaren naar volle tevredenheid

 • #88

  Tim Vos (dinsdag, 04 augustus 2020 16:29)

  Al heel wat jaren een zeer tevreden gebruiker van deze vliegen verwijderaar en inmiddels aanbevolen bij meerdere kennissen.

 • #87

  Chantal (dinsdag, 30 juni 2020 11:21)

  Hier op de boerderij hebben wij altijd veel last van vliegen!
  Twee jaar geleden dit apparaat aangeschaft en eigenlijk vanaf het begin hebben we heel goed kunnen merken dat het apparaat fantastisch werkt.
  Bij ons hangt ie in de keuken, de plek waar de meeste vliegen (via de bijkeuken/stal) binnenkomen. We merken dat door de rest van het huis zich dan ook minder vliegen bevinden.
  Kortom: een aanrader!
  Ook de service is geweldig. Onze dispenser werkte niet meer naar behoren. We hebben getracht dit zelf op te lossen, zonder resultaat. Bij navraag wat we nog meer konden proberen, hebben wij probleemloos een nieuwe dispenser gekregen! Dat is echt een super service :-)

 • #86

  Simone Hordijk (woensdag, 03 juni 2020 20:51)

  Een fantastisch product. Het werkt geweldig.
  Maar ook een fantastische klantenservice. We hadden wat vreemde problemen met de dispenser, deze sloeg in de avond als het ware op hol terwijl deze op de nachtstand stond. Mail gestuurd en ik kreeg snel antwoord. Als service kregen we zonder discussie/problemen kosteloos een nieuwe dispenser toegestuurd. Mijn complimenten voor deze afhandeling!

 • #85

  Leni (woensdag, 03 juni 2020 20:42)

  Dit wordt onze 2e aanschaf, zeer tevreden over het product. Werkt echt!!!

 • #84

  Marcel (dinsdag, 26 mei 2020 15:29)

  Je word fijn geholpen en de levering gaat snel!

 • #83

  Renaers anja (zaterdag, 23 mei 2020 15:10)

  Zeer tevreden over de service en de snelle reactie als men iets vraagt .Doe zo verder

 • #82

  Christel Everaert (dinsdag, 19 mei 2020 18:26)

  Dit is ons tweede jaar dat wij vliegenlast gebruiken in onze overkapping! We zijn super tevreden! We zien direct als de bus op is want dan zijn de irritante beesten er weer! Echt een aanrader!

 • #81

  rita (maandag, 02 september 2019 11:44)

  uitstekend product - al jaren tevreden klant

 • #80

  Herlinde de Boer (zaterdag, 27 juli 2019 13:37)

  Ik ondervond problemen met de dispenser.
  Ik stuurde een mail met het probleem en kreeg snel antwoord en een passende oplossing!
  Super service!
  Dankjewel vliegenlastteam.

 • #79

  Elena (vrijdag, 07 juni 2019 10:31)

  Goede service en het werkt echt! We zijn al jaren een enthousiaste en tevreden klant.

 • #78

  B. Thieme (woensdag, 17 april 2019 17:13)

  Wat een prachtig product! Wij hebben een huisje in Frankrijk midden in een boeren gebied aan de rivier Le Lot. Veel vliegen en muggen daar. Zonder de insecten dood te hoeven meppen hebben wij momenteel geen enkele last meer in ons huis door het gebruik van Uw product, fantastisch. Ook de transperante serivce waarderen wij zeer. Een aanbeveling naar onze kennissen en vrienden zullen wij zeker doen. Dank en groet

 • #77

  Egbert (donderdag, 21 februari 2019 12:10)

  Prima service. Levering liet eerst op zich wachten en was kwijt, maar vliegenlast stuurde kosteloos een nieuw pakket. Alsnog ontvangen en tevreden over de werking.

 • #76

  Joanjon (vrijdag, 27 juli 2018 16:05)

  Wij wonen op boerderij dus altijd veel vliegen, maar dit product werkt echt goed. Geen vliegen meer binnen!

 • #75

  Hermine (donderdag, 05 juli 2018)

  Prima product. Zeer efficiënt en geeft geen geur. Heel erg vriendelijke mensen bij deze firma.topper !!!

 • #74

  Rinske (maandag, 02 juli 2018 09:58)

  Zeer goed en effectief product en zeer goede service!

 • #73

  Petra Irik (maandag, 16 oktober 2017 13:57)

  Wij waren sceptisch maar het werkt echt heel goed ! Wij wonen op een grote boerderij met paardenstallen. Binnen geen vliegen meer !! (tenminste, niet lang...)

 • #72

  Bossuyt Mario (donderdag, 10 augustus 2017 00:30)

  Wonende in een landbouwstreek met een kippenkwekerij als buur en zelf de nodige dieren hebbende waren de vliegen bij ons talrijk aanwezig. Vliegenhorren, vuile bruine vliegenvangers en lokzakken overal maar toch dagelijks enorm veel vliegen in huis.
  Starterspakket aangekocht en nog geen uur na installatie zag je de vliegen als verlamd op de muur zitten. Paar uur later geen enkele vlieg meer te bespeuren!!! Nu meer dan een maand later is het bij ons binnen zo goed als vliegenvrij. Ik had een kleine opmerkingen toen ik na een tweetal weken minder effect zag en de mensen van Vliegen-last hebben mij heel snel gecontacteerd en alles gedaan om het probleem op te lossen!! Fantastisch product en een nooit geziene of meegemaakte service!! Topproduct en een Topteam!!!

 • #71

  Leen (donderdag, 20 juli 2017 18:31)

  Geweldig produkt!!!! Wij wonen landelijk en hadden veel last van vliegen . In onze veranda eten zonder meppen kon niet. Nu moet ik enkel de dode vliegen wegborstelen . SUPER! Ook snelle en fijne service!

 • #70

  Hendrika (dinsdag, 04 juli 2017 10:29)

  Super product, wij hadden erg veel last van vliegen (wij wonen op een boerderij) nu geen vlieg meer in huis, ook werkt het goed buiten onder het afdak, kunnen nu ook daar heerlijk buiten zitten zonder vliegen!
  Daarnaast ook een top service; de eerste dispenser die ik ontving was defect, al voordat ik hem had geretourneerd een nieuw, werkend exemplaar in huis. Ook werden de verzendkosten voor het retourneren vergoed, super!

 • #69

  sjefrie (woensdag, 21 juni 2017 11:15)

  zeer goed product we gebruiken het al jaren.
  en wederom bedankt voor de zeer goede service !!!

 • #68

  anja (donderdag, 11 mei 2017 12:20)

  Gebruiken het al jaren. Wij zijn zeer tevreden over uw product. we hadden veel last van vliegen ivm paarden.
  Nu bijna geen last meer van.

 • #67

  Nadine (dinsdag, 01 november 2016 18:47)

  Super!!! Wij hadden zoveel last van vliegen, dat het geen pretje meer was om op terras of in veranda van onze rust te genieten. Twee huizen voorbij ons is een boerderij met vele koeien. En de natuur wil het zo dat koeien en vliegen samengaan.
  Maar sinds het gebruik van dit produkt hebben we een hele zomer en nog steeds zonder ergernis kunnen genieten . Een echte aanrader!!!

 • #66

  Renate (woensdag, 28 september 2016 21:13)

  Goed werkend product en een zeer goede verleende service!

 • #65

  Pepita van Os (zondag, 24 juli 2016 09:27)

  Fantastisch spul! Wij kunnen intussen niet meer zonder. We wonen landelijk en daardoor altijd wat meer last van vliegen. Sinds we dit geprobeerd hebben, weten we dat veel niet werkt maar dit wel!!

 • #64

  Frans (donderdag, 21 juli 2016 15:22)

  Ik heb een redelijke grote garage en deze vliegen bestrijder werkt zeer doelgericht
  en zonder de inboedel aan te tasten wat ik niet kan zeggen over een ander product dat ik eens gebruikt heb en nooit meer zal gebruiken.
  Het is niet van het goedkoopste maar het ander product heb ik moeten wegdoen,wat is dan wel het beste en goedkoopste?

 • #63

  Thea Ruizendaal (dinsdag, 12 juli 2016 15:00)

  Helemaal geweldig.Goed schik van. Als de vliegen niet dood zijn , liggen ze bewusteloos op de grond of vensterbank.
  Ben verkocht, en ga nooit meer ergens anders voor! En met bestellen en bezorgen is het ook helemaal top. Alles goed georganiseerd.

 • #62

  Anjo (dinsdag, 28 juni 2016 10:49)

  Wij hebben een eetcafé in het Groene Hart en gebruiken het al voor het derde jaar. Super resultaat en kunnen niet meer zonder. Ik raad het iedereen aan om te gebruiken als je overlast ondervind van vliegen.
  Super klantvriendelijk en service gerichte instelling van het bedrijf.

 • #61

  fam vd Vorle (donderdag, 23 juni 2016 11:15)

  Onvoorstelbaar, wij wonen in het buitengebied vlak bij een varkensbedrijf dus al jarenlang van extreem veel vliegen. Zo erg dat ons woonplezier echt werd verminderd. Hordeuren, spuitflessen, niets hielp. Iedere dag vliegenmeppen brr... Gisteren het apparaat opgehangen en..... direct resultaat geweldig. Bestel er nog 1 voor de zekerheid!

 • #60

  Kristel Derde (woensdag, 22 juni 2016)

  Hier in de Vlaamse Ardennen ook veel last van vervelende vliegen en ook heel erg tevreden over dit product, het werkt fantastisch goed! Zou het iedereen aanraden.

 • #59

  Katrien Meyvis (donderdag, 16 juni 2016 10:39)

  Wij wonen in de Ardennen in een klein boerendorpje met periodes veel last van vliegen.
  Na zowat alles geprobeerd te hebben en toch nog last van vliegen heb ik dit product op het internet gevonden. Uiteraard heb ik eerst de beoordelingen gelezen en heb het dan ook besteld. HET WERKT INDERDAAD ECHT! Wij verhuren ook gîtes en heb dan ook ineens voor onze gîtes besteld! Dinsdag besteld = donderdag in huis! Snelle levering via de post! Ik had ook nog een vraag gesteld per mail en kreeg binnen het half uur telefoon met een zeer goede uitleg (zoals bv. de spray richten naar de plaats raam of deur waar de vliegen binnenkomen) Bedankt voor de snelle reactie!!! Dit product kan ik ECHT AANRADEN! Gedaan met die vieze gele vliegenhangers, spuitbussen, stickers voor op de raam!

 • #58

  Freddy Cool (donderdag, 19 mei 2016 13:28)

  prima product geen vlieg meer te zien vroeger veel woon in de buurt van vee boeren

 • #57

  Andrea (maandag, 18 april 2016 16:16)

  Het is super spul, dit werkt echt. We wonen op een boerderij dus uiteraard veel vliegen maar nu veel minder last. Zelfs buiten onder de overkapping geprobeerd en daar werkt het ook.

 • #56

  Jes (maandag, 17 augustus 2015 21:38)

  Dit werkt echt. Eerst dacht ik dat het toeval was, maar nee hoor. Elke keer als we de spray aan hebben gezet verdwijnen de vliegen in korte tijd.
  Heel handig want een vliegengordijn is voor ons geen optie.

 • #55

  Bert (woensdag, 12 augustus 2015 10:40)

  Ons product heeft de hoogste concentratie NATUURLIJKE PYRETHRINE.
  Om die reden is het product niet echt goedkoop, maar de werking is dan ook gegarandeerd.
  Beter een iets duurder product wat echt perfect werkt dan een goedkoper product wat niets uitricht tegen deze vervelende insecten.
  Dan is goedkoop toch duurkoop.

 • #54

  H.Kiepkowski (woensdag, 12 augustus 2015 10:26)

  Geweldig product. Het werkte al na een paar uur.
  Het kost wel een beetje maar dan heb je ook iets.

 • #53

  De lang (woensdag, 05 augustus 2015 17:07)

  Echt geweldig het werkt echt
  Niet goedkoop

 • #52

  José luijten-vdzwaan (vrijdag, 31 juli 2015 15:17)

  Was wat cynisch. Maar het werkt echt ! Ik ben er helemaal blij mee !!

 • #51

  leny (woensdag, 29 juli 2015 13:45)

  geweldig product, vorige week nog veel vliegen, wij wonen in een landelijke omgeving met achter onze tuin paarden, dus veel overlast in onze buurt van vliegen, nu geen vliegen en die binnen zijn gaan na enkele uren dood, wel duur maar het helpt echt en daar heb ik het geld wel voor over........nu ook voor mijn buren bestellen!

 • #50

  Edith (vrijdag, 10 juli 2015 11:04)

  Al een aantal jaren gebruiken wij dit product. Echt super tevreden. We hebben weinig last meer van vliegen. Door de landelijke omgeving waar we wonen hadden we veel last van vliegen en vooral veel van die vieze bromvliegen. Dit hoort nu vrijwel tot het verleden.

 • #49

  Ivo jeurissen (zaterdag, 04 juli 2015 12:21)

  We zijn al enkele jaren gebruiker van dit product; Het helpt het beste van alle producten die we geprobeerd hebben.Sinds kort hebben we de proef op de som genomen om buiten, in een windvrije omgeving- onze loungeset- het product uit te proberen; Ook daar helpt het, zolang het niet te hard waait, buiten, natuurlijk.

 • #48

  Marloes (vrijdag, 12 juni 2015 12:38)

  Wij zijn erg tevreden over dit product. Eindelijk iets wat wèl doet wat het beloofd! Het werkt goed en snel. Binnen een paar uur lagen de vliegen die binnen zaten al dood op de grond.
  Bij ons komen er nog wel steeds vliegen binnen maar een heel stuk minder in vergelijking met hoeveel er binnen zaten voordat we deze spray hadden. De vliegen die nog wel binnen komen liggen een aantal uur later dood op de grond.
  Snelle levering ook!

 • #47

  Nicky (woensdag, 10 juni 2015 10:41)

  Prima product, snel geleverd en makkelijk te installeren

 • #46

  Marcel (zondag, 31 mei 2015 08:09)

  dit product besteld was binnen 5 dagen in huis geïnstalleerd 1e 36 uur op 5 min ons huis as vergeven van de vliegen hebben de paarden aan huis staan namelijk, al na 12uur lagen de dode vliegen op de grond stofzuiger erover en kaar 36uur later geen vlieg meer te bekennen top gedaan met dit product

 • #45

  Chris (maandag, 27 april 2015 11:52)

  Ik ben zeer tevreden over het product daarom heb ik een tweede besteld voor in onze voetbalkantine

 • #44

  Jolanda (zaterdag, 11 oktober 2014 12:36)

  Na vele producten te hebben geprobeerd toch eens overwogen om dit product te proberen. Na even wikken en wegen toch gekocht. Is niet het goedkoopste als het niet werkt. Wat bleek het WERKT. Mijn huisdieren hebben er geen last van zelfs niet mijn papegaai, waar ik toch wel bang voor was. Voor ons geen vliegen meer in huis.

 • #43

  Café de Hoek (zaterdag, 20 september 2014 18:15)

  Wat een super product. Het gehele café en eetcafé is vrij van vliegen. Jarenlange overlast hebben ze hier van ondervonden maar door dit product behoort het tot de verleden tijd.

 • #42

  Lensy (donderdag, 18 september 2014 14:45)

  Het is een prachtig product . Heb altijd al last gehad van heel veel vliegen in huis en nu heb ik er geen meer. Mijn flessen zijn 2 dagen leeg en moet alweer gans de tijd vliegen doodslaan! Ik ga blij zijn als mijn flessen gaan geleverd zijn.

 • #41

  Wim (dinsdag, 16 september 2014 22:01)

  Wij hadden enorm veel last van vliegen, doordat wij paardenstallen in onze tuin hebben staan. Sinds het gebruik van de vliegenlast spray, hebben wij er geen last meer van. Super produkt. Ons eerste toestel werkte niet behoorlijk, en na een mailtje, mocht ik het terug zenden en hebben we een nieuw ontvangen.!!! Zeer goede service, ben echt tevreden. Ga er in't voorjaar nog 2 extra bestellen, om in onze stallen zelf te hangen.
  Produkt is top, echt aan te bevelen.